28.03.2024 | 16:22

Працювати за улюбленою професією – запорука успішного й щасливого життя будь-кого з нас. Кожен шукач роботи, який звертається до фахівця з рекрутингу Івано-Франківської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості впевнений у тому, що служба зайнятості допоможе йому знайти роботу.

Серед прикладів вдалого працевлаштування є працевлаштування на посаду бухгалтера Яни Момот у ТзОВ "КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ "УСПІХ".

Яни Степанівна не вагаючись пішла на співбесіду з роботодавцем, яку пройшла успішно, тому й приступила до роботи.

Отже, професійний та кропіткий підхід фахівців з рекрутингу Івано-Франківської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості сприяє тому, що шукачі роботи мають можливість швидко знайти роботу, а роботодавці в найбільш стислі терміни підібрати кваліфікованих співробітників.

Якщо ви також маєте потребу в працівниках або ж шукаєте роботу, зверніться в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контакти за посиланням: https://is.gd/u0nOYN).

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати в офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.