Пекар – працівник хлібопекарного виробництва, фахівець для роботи на сучасних хлібозаводах та міні-пекарнях, який знає сучасні та традиційні технології хлібовипікання і виготовлення хлібобулочних виробів, святкових короваїв.

08.05.2019

Офіціантом називають робітника ресторану чи кафе, який обслуговує відвідувачів.

26.02.2019

Продавець непродовольчих товарів – це особа, яка об’єднує обслуговування покупців, різноманітні робочі операції щодо приймання товарів, їх сортування, зберігання, переміщення, підготовку до продажу.

Характер роботи. Обов'язки продавця непродовольчих товарів: 

17.01.2019

Адміністратор - це особа, яка здійснює роботу з якісного і ефективного обслуговування відвідувачів, консультує їх із питань, які стосуються товарів і послуг, які надає підприємство, організація.

03.12.2018

Менеджер – висококваліфікований спеціаліст з організації управління.

10.04.2019

Оператор котельні – це особа, яка обслуговує водонагрівальні і парові котли, що працюють на рідкому і газоподібному паливі або електриці.  Проводить запалювання, запуск і зупинку котлів і живлення їх водою, стежить за їх справністю під час роботи, спостерігає з контрольно-вимірювальних приладів за рівнем води в котлах, тиском та температурою пари, води.

17.01.2019

Пропонуємо ознайомитися з «Барометром професій», скориставшись яким ви зможете визначити професії, актуальні на ринку праці.

17.01.2019

На сьогоднішній день багато розмов ведеться про професії, які будуть актуальними в наступному році, але давайте підемо далі і поміркуємо, які професії та спеціальності будуть користуватися попитом в майбутньому.

 

22.11.2018

Офіціант – працівник ресторану, кафе, бару, їдальні, закладу харчування в туристичних комплексах, готелях, що подає страви відвідувачам.

05.10.2018